Welcome

Anti Essays offers essay examples to help students with their essay writing.

Sign Up

Danish B Assignment Essay

  • Submitted by: mania94
  • on September 20, 2012
  • Category: Social Issues
  • Length: 310 words

Open Document

Below is an essay on "Danish B Assignment" from Anti Essays, your source for research papers, essays, and term paper examples.

December 2000, København
Det er svært at beskrive hvad jeg følte da mit tog stoppede på Københavns Hovedbanegård. Det var så uvirkeligt, og jeg kunne ikke huske hvis det skete i virkeligheden, eller hvis det bare var en skør drøm jeg drømte. For at være ærlig jeg kunne ikke huske noget af det, bortset fra at mit navn var Claus Nilsen - det var jeg helt sikker på. Men alt andet ... Alt andet var som en tåge.
Jeg har aldrig følt mig så fortabt og ensomt. Jeg havde ingen og jeg havde intet. Jeg kom til København for at starte mit liv på nyt. Man behøver ikke noget for at starte på nyt. Det tænkte jeg... Fordi når man filosoferer om livet tænker man ikke på så indlysende ting som for eksempel et personnummer.
Jeg kom tilbage til Danmark, mit hjemland, for noget bedre. Noget mere positiv. Men det første sted jeg kom til var et sted fuld af hjemløse narkomaner og alkoholiker. Jeg vidste at det ikke var det rette sted for mig. Da jeg har kigget rundt, så jeg folk der var ødelagt af samfundet.. Beskidte, uden lykke i deres øjne ... Det var forfærdeligt at være blandt dem. Jeg ønskede at gå væk derfra så hurtigt som muligt.
Så jeg besluttede mig at få fat i mit liv og gøre mit bedste for det lykkes. Men det er altid meget lettere at tænke, at planlægge, at håbe. Men virkeligheden er en anden verden.

Nogle gange syntes det gå godt for mig, og jeg tænkte 'ja, nu endeligt vil alt være godt, nu skal det lykkes ". Men så kommer spørgsmålet "hvad er dit personnummer?", Og det ødelagde alt. Jeg er bare en mand der ønskede at være i sit hjemland og leve et bedre liv. Kan et dumt personnummer virkelig gøre det umuligt? Jeg kunne ikke tro det!
/Claus Nielsen

Show More


Citations

MLA Citation

"Danish B Assignment". Anti Essays. 18 Dec. 2018

<http://parimatch-stavka7.com/free-essays/Danish-B-Assignment-311098.html>

APA Citation

Danish B Assignment. Anti Essays. Retrieved December 18, 2018, from the World Wide Web: http://parimatch-stavka7.com/free-essays/Danish-B-Assignment-311098.html


Kuroko no Basket 275 | Haikyuu!! | Wishmaster