Welcome

Anti Essays offers essay examples to help students with their essay writing.

Sign Up

The Landlady Essay

  • Submitted by: andersdc
  • on October 7, 2012
  • Category: English
  • Length: 1,385 words

Open Document

Below is an essay on "The Landlady" from Anti Essays, your source for research papers, essays, and term paper examples.

The Landlady
Da jeg sad i flyet på vej til England var jeg utrolig spændt. Jeg glædede mig som en lille pige. Jeg skulle være udvekslingsstudent og jeg var på vej til min værtsfamilie hvor jeg skulle bo i tre måneder. Dog var jeg også spændt på at jeg selv skulle finde et sted at overnatte den første nat da jeg kom en dag for tidligt. Jeg havde travlt i lufthavnen, da jeg skulle finde min bagage og derefter drøne hen til togstationen, for at nå det sidste tog til Bath, hvor min værtsfamilie boede nær. Men jeg nåede heldigvis det hele.
When I was sitting in the plane on my way to England, I was incredible excited. I was like a little girl. I should be an exchange student and I was on my way to my host family, where I would live for three months. But I had to find a place to stay the first night, because I arrived one day early. I was really busy in the airport, because I had to find my luggage and then run over to the train station to catch the last train to the city Bath, where my host family lived near. But I was lucky and got it all. When I came to the city by the train, I was going a trip, to see the “hyggelig”
Indtast tekst eller en webadresse til et websted, eller oversæt et dokument.
Da jeg kom til byen, gik jeg en tur, for at se de hyggelige gader med de små huse. I mellem de hyggelige huse, lå der et lille Bed and Breakfast.   Det var blevet sent og jeg skulle finde et sted at sove. Jeg kiggede ind. Jeg følte mig hjemme fra start og valgte at her ville jeg overnatte.
Beskrivelse af Bed and breakfastet samt the Landlady??? The Landlady virkede utrolig sød, men samtidig også lidt skør. Jeg kom til at tænke på at hun mindede lidt om min farmor, og det fik mig til allerede at savne Danmark og min familie. Dog kom jeg på andre tanker, da the Landlady viste mig værelset jeg skulle sove på. Beskrivelse af værelset???. The Landlady virkede utrolig glad for at have mig der, og jeg følte mig hjemme, som når jeg er hos mine bedsteforældre. Dog var hun ret...

Show More


Citations

MLA Citation

"The Landlady". Anti Essays. 13 Dec. 2018

<http://parimatch-stavka7.com/free-essays/The-Landlady-320666.html>

APA Citation

The Landlady. Anti Essays. Retrieved December 13, 2018, from the World Wide Web: http://parimatch-stavka7.com/free-essays/The-Landlady-320666.html


[HorribleSubs] Beelzebub-jou no Okinimesu mama - 08 [720p] mkv | Melrose Place (2009) | Perles au détail